Nenápadný střelec. Borja Mayoral má v Realu Madrid druhý nejlepší gólový průměr

Borja Mayoral (© marca.es)

Cristiano Ronaldo a hned za ním... Borja Mayoral. Takové je pořadí, pokud jde o počet odehraných minut potřebných na vstřelení gólu v dresu Realu Madrid v letošní sezóně.

Zatímco první místo portugalské hvězdy, která zvedá ruce nad hlavu každých 82 minut, nikoho nepřekvapí, stříbrný stupínek nenápadného střelce Mayorala je v konkurenci Balea (136 minut na gól), Asensia (258), Benzemy (278) či Isca (344) překvapivé, zejména s přihlédnutím k faktu, že 21letý forvard nedostává mnoho příležitostí.

V aktuální sezóně strávil na hřišti jen 901 minut, během kterých vsítil 7 branek. Na jednu tak potřeboval 128 minut. "Být v Realu Madrid je něco velkého. Je těžké sbírat odehrané minuty, ale když už dostanu šanci, musím ji využít a střílet góly," prohlásil fotbalista, který odmítá spekulace o budoucnosti.

"Teď řešit budoucnost je hloupost. Zbývají nám ligové zápasy i finále Ligy mistrů. Musím se soustředit na konec sezóny, v létě si odpočinout a uvidíme, co se stane v příštím roce." Bude Borja Mayoral členem kádru Bílého baletu i v ročníku 2018/2019?

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace