Nepřesvědčiví krajní beci

Coentrão a Marcelo (© marca.es)

Zatímco útok Realu Madrid zdá se začíná konečně fungovat, směrem dozadu je Bílý balet hodně zranitelný.

A to je vidět i na rotaci hráčů zejména na stranách defenzivní čtyřky. Žádný ze čtveřice krajních beků zatím Carla Ancelottiho nepřesvědčil, že by měl být v základní sestavě jistotou.

Marcelo po návratu z marodky dostává více příležitostí než Coentrão, avšak v posledních dvou zápasech si v defenzivě počínal hodně nejistě. Ani v útoku se zatím nevyrovnal laťce, kterou sám sobě nasadil v posledních letech.

Fábio Coentrão vyšel ze zápasu ve Vallecas jako vítěz, protože byl v obraně jistější než brazilský konkurent, jenže se zranil a není jasno, jak dlouho bude mimo hru. Také o Coentrãovi se ale dá říci, že není v optimálním rozpoložení. Podepsaly se na něm zdravotní potíže i spekulace o odchodu.

Daniel Carvajal vloni zářil v Bundeslize, kde patřil mezi nejlépe hodnocené obránce. Po návratu do Realu Madrid působil několik zápasů nervózně a pomale, poté přišlo zlepšení, avšak ve Vallecas znovu trpěl a soupeře zastavoval jen fauly.

Álvaro Arbeloa byl synonymem jistoty v defenzivě, ale zároveň slabší podpory útoku. Zatímco druhá část stále platí, v obraně si už nejzkušenější fotbalista z celé čtveřice už nepočíná tak jistě, jak u něj bývalo zvykem. 

Najde Ancelotti ideální složení krajů obrany, nebo se jeho hledání potáhne?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace