Nepřijatelné, zlobil se Mourinho po další ztrátě

José Mourinho má o čem přemýšlet... (© marca.es)

Real Madrid prožívá hodně nepovedený vstup do sezóny, což nenechalo chladným José Mourinha.

Bílý balet nabral v prvním zápase Supercopy manko, když na Nou Camp podlehl Barceloně 2-3, v lize pak získal za dvě kola jediný bod. Po remíze s Valencií přišla porážka na půdě Getafe. A ta Mourinha hodně rozzlobila.

"Výhra Getafe je zasloužená. Hráči mi řekli, že Adrián Colunga hrál před prvním gólem Getafe rukou, ale to je jedno, Soupeř vyhrál zaslouženě. Gratuluji mu. Real Madrid byl velmi špatný. Výkon byl nepřijatelný," prohlásil portugalský trenér Realu Madrid.

"Více než výhra Getafe je to naše prohra. Zasloužená. Mužstvo Luise Garcíi hrálo zodpovědně, my byli až moc špatní. Je to nepovedený vstup do sezóny, o tom není pochyb. Proti Valencii jsme si zasloužili vyhrát, to bylo jiné, ale dnes to byl z naší strany otřesný zápas."

Ve středu čeká Bílý balet odveta Supercopy na Bernabéu. Najde obhájce ligového titulu ztracenou formu, nebo bude pokračovat ve slabých výsledcích?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace