Neshody s Piquém jsou minulostí, ujišťuje Sergio Ramos

Gerard Piqué a Sergio Ramos (© rfef.es)

Sergio Ramos přiznal, že se s Gerardem Piquém v minulosti nepohodli, nyní spolu ale vycházejí dobře.

"Měli jsme nějaké neshody, ale teď je náš vztah dobrý. Nejde o žádné hluboké přátelství, ale jsme profesionálové. Pokud já přijedu do Barcelony nebo on do Madridu, na pivo spolu nepůjdeme. Řekl jsem mu, že na spory zapomeneme, protože nejsme děti, musíme se chovat inteligentně a profesionálně. Oba jsme velmi dobří hráči, navzájem se potřebujeme," prohlásil obránce Realu Madrid na adresu barcelonského kolegy.

O neshodě obou hvězd se psalo zejména před loňským mistrovstvím Evropy. Španělsko však dokráčelo k obhajobě zlatých medailí. "Kdyby mezi námi byl nějaký problém, nemohli bychom společně nastupovat. Na hřišti si perfektně rozumíme," komentoval tehdy spekulace Gerard Piqué.

Sergio Ramos se také vrátil k loňským penaltovým rozstřelům, kdy nejprve v Lize mistrů proti Bayernu Mnichov z puntíku poslal balón vysoko nad branku, ale v semifinále Eura proti Portugalsku překonal brankáře dloubákem ve stylu Antonína Panenky: "Po zápase s Bayernem se psalo, že v tom byly nervy, zodpovědnost... Ale nic takového, jen jsem špatně trefil míč, příliš zespodu. Po příchodu domů jsem řekl bratrovi, že další kopnu jako Panenka, abych umlčel kritiky. Del Bosque nevěřil, že si troufnu, pak se mě všichni ptali, jestli jsem se nezbláznil. Je to však dobrá volba, protože to brankář nečeká. Jen Navas a Albiol věděli, na co se chystám."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace