Nevýhoda domácího prostředí. Espanyol se na RCDE Stadium trápí. Ustojí to Gallego?

David Gallego (© marca.es)

Mizérie Espanyolu na domácí půdě pokračuje, po prohře s Valladolidem kleslo mužstvo do sestupového pásma.

Jsou to právě výkony a výsledky na RCDE Stadium, které Katalánce srážejí. Čtyři ligové zápasy, nula bodů (prohry se Sevillou, Granadou, Realem Sociedad a Valladolidem), , jediný vstřelený gól, a to navíc vlastní soupeře. Taková je bilance Espanyolu na vlastním stánku v letošní La Lize.

Modrobílí tak prožívají nejhorší domácí vstup do soutěže v historii. Dosavadním negativním rekordem byly tři porážky v řadě ze sezóny 1947/1948.

Espanyol hraje viditelně v křeči, netrpěliví fanoušci tým opakovaně vypískali a volají po odvolání Davida Gallega, který je pro ně viníkem krize. Vedení klubu se nechce unáhlit a podle tisku dá 47letému kouči šanci ještě minimálně ve dvou zápasech - v Evropské lize proti CSKA a v lize proti Mallorce.

"Fanoušci zaplatili vstupné a mají právo vyjádřit svůj názor. Jsem bojovník, mám to v DNA. Nevzdám to, cítím, že jsem schopen situaci otočit, aby černá byla méně černou. Má budoucnost? To není otázka pro mě. Výsledky nemáme dobré, ale hra se zlepšuje. Věřím, že začneme vítězit, protože o to v La Lize jde," nechal se slyšet Gallego.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace