Nico Williams debutoval v La Lize po boku staršího bratra Iñakiho

Bratři Williamsové - Iñaki a Nico (© as.com)

Ve včerejší dohrávce mezi Athleticem a Valladolidem (2-2) debutoval v La Lize Nico Williams.

Osmnáctiletý talentovaný křídelník se na hřišti setkal s o 8 let starším bratrem Iñakim, s nímž ho pojí nejen geny, ale i fotbalové přednosti - rychlost a výbušnost.

Nico, jenž v letošní sezóně nastřílel v rezervě Athleticu 9 branek a přidal 8 asistencí, naskočil do utkání s dresem číslo 30, tedy stejným, s jakým debutoval ve své době Iñaki, a jmenovkou Williams Jr.

"Jsem superšťastný, že jsem mohl debutovat. Jen je škoda, že jsme nezískali tři body. Ale dobrá, krok za krokem," uvedl Nico. Iñaki měl pro bratra jen slova chvály: "Jsem hrdý na to, co jsi v pouhých 18 letech dokázal. Práce, práce a práce, co nám rodiče vštěpovali. Nikdo ti nic nedaroval, začíná příběh, o kterém jsme snili. Sr a Jr společně. Mám tě rád."

Rodinné duo viděli fanoušci Athleticu na trávníku poprvé od roku 1986, kdy na zeleném pažitu pobíhali rovněž bratři Julio a Patxi Salinasové.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace