Nikdy jsem neztratil úsměv. Co jizva, to motivace navíc, říká Canales

Sergio Canales (© marca.es)

Sergio Canales byl povolán Luisem Enriquem a může debutovat v národním týmu Španělska.

"Je to splněný sen. Věřím, že budu debutovat. Nemohu se dočkat. Velmi si pozvánky do národního týmu vážím. Doma mám její dres, který jsem si vždy přál k Vánocům," uvedla opora Betisu, která má za sebou velké zdravotní problémy. Canales si totiž během kariéry třikrát zpřetrhal vazy v koleni, přesto se pokaždé vrátil na nejvyšší úroveň.

"Na všem se snažím najít něco pozitivního. Prošel jsem si několika vážnými zraněními, ale nikdy jsem neztratil úsměv. Člověk se nesmí vzdát. Byly chvíle, kdy zotavování nešlo tak, jak by mělo, přesto jsem se nevzdal. Co jizva, to motivace navíc. Vždy jsem se vrátil o něco silnější po všech směrech. Nikdy jsem nepřemýšlel o konci kariéry."

Zjizvené koleno si Canales "vylepšil" tetováním v podobě rybí kostry. "Jizvy rybí kostru připomínají, takže jsem toho na radu kamaráda využil. Mohl to být i žirafí krk nebo tisíc jiných věcí, ale ryba se nám líbila."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace