Noční život, počítačové hry... Celta potřetí vyřadila Emre Mora z týmu

Emre Mor (© marca.es)

Když Emre Mor vloni přišel do Celty Vigo z Borussie Dortmund, slibovali si od něj v Galicii velké věci. Mladý Turek se ale stal přítěží.

Jeho cenovka 14 milionů eur byla druhá nejvyšší, jakou kdy Celestes zaplatili. V platovém pořadí týmu mu patří třetí příčka. Na hřišti se však talentovaný hráč objevuje jen výjimečně a mluví se o něm v první řadě kvůli neprofesionalitě.

Dnes vedení klubu oznámilo, že 21letého křídelníka na neurčito vyřazuje z týmu a Emre Mor bude trénovat individuálně. Během roku a půl je to již potřetí, co vedení Celty sáhlo k takovému trestu.

A důvod? Zejména bujarý noční živoť, ať už po klubech ve Vigu nebo v domácím prostředí u počítačových her. Nedostatečně odpočinutý Emre Mor pak nedokáže na trénincích, na které často přichází se zpožděním, odvádět to, co se od něj očekává. Celtě došla trpělivost a hledá Emremu nové angažmá. Zájem hlásí hned několik tureckých klubů. Zřejmě zbývá jen odpovědět na otázku, jestli se cesty Celty a Emre Mora rozdělí definitivně, nebo jen dočasně formou hostování.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace