Nominace Španělska na mistrovství Evropy do 21 let

Javi Martínez (© marca.es)

Luis Milla zveřejnil nominaci Španělska do 21 let na blížící se mistrovství Evropy.

Turnaj se odehraje v Dánsku mezi 8. a 25. červnem. Mladá La Roja se setká 31. května, 5. června pak odehraje na Los Pajaritos přátelský zápas proti Rusku. V základní skupině samotného turnaje se utká s Českou republikou, Ukrajinou a Anglií.

Největšími hvězdami v nominaci jsou mistři světa Javi Martínez z Athleticu a Juan Manuel Mata z Valencie. Real Madrid nemá v týmu žádné zastoupení, Sergio Canales v jeho dresu nedostával mnoho příležitostí a Tomás Mejías a Juan Carlos se nakonec mezi vybrané neprotlačili.

Nejvíce zástupců má naopak Barcelona, ze které byli povoláni Bojan Krkić, Thiago Alcántara, Rubén Miño, Martín Montoya a Jeffren. Víctor Ruiz z Neapole, Dídac Vilà z AC Milán a César Azpilicueta z Marseille jsou jedinými vybranými fotbalisty, kteří nepůsobí ve Španělsku.

Nominace Španělska na mistrovství Evropy do 21 let:

Brankáři: Rubén Miño(Barcelona), David de Gea (Atlético Madrid) a Diego Mariño (Villarreal).

Obránci: Mikel San José (Athletic), Alberto Botía (Sporting), Jose Ángel (Sporting), Martín Montoya (Barcelona), Álvaro Domínguez (Atlético Madrid), Dídac Vilà (AC Milán), César Azpilicueta (Marseille) a Víctor Ruiz (Neapol).

Záložníci: Thiago Alcántara (Barcelona), Jeffrén Suárez (Barcelona), Javi Martínez (Athletic), Dani Parejo (Getafe), Diego Capel (Sevilla), Ander Herrera (Zaragoza) a Rubén Pérez (Deportivo).

Útočníci: Adrián López (Deportivo), Iker Muniain (Athletic), Bojan Krkić (Barcelona), Emilio Nsue (Mallorca) a Juan Mata (Valencia).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace