Nominaci na Česko a Litvu zveřejněna

Andoni Iraola je jednou z novinek (© marca.es)

Vicente del Bosque dnes zveřejnil nominaci národního týmu pro kvalifikační duely proti České republice a Litvě.

La Roja se o mistrovství Evropy 2012 utká nejprve 25. března v Granadě s výběrem Michala Bílka, o čtyři dny později se představí v Kaunasu proti Litvě.

Puyol, Cesc a Pedro z nominaci vypadli ze zdravotních důvodů. Jejich náhradníky byli zvoleni Andoni Iraola, jenž tak vyhrál pomyslný souboj s Nachem Monrealem z Osasuny, a Javi Martínez z Athleticu a Juan Manuel Mata z Valencie.

Reprezentace se sejde příští úterý v Madridu, kde začne s přípravami na očekáváný souboj s Českem na stadionu Los Cármenes, který bude zaplěn do posledního místa.

Nominace na zápasy s Českou republikou a Litvou:

Brankáři: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool) a Víctor Valdés (Barcelona).

Obránci: Sergio Ramos (Real Madrid), Arbeloa (Real Madrid), Albiol (Real Madrid), Piqué (Barcelona), Marchena (Villarreal), Iraola (Athletic) a Capdevila (Villarreal).

Záložníci: Xabi Alonso (Real Madrid), Busquets (Barcelona), Jesús Navas (Sevilla), Silva (Manchester City), Cazorla (Villarreal), Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona) a Javi Martínez (Athletic).

Útočníci: Fernando Llorente (Athletic), Mata (Valencia), Villa (Barcelona) a Torres (Chelsea).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace