Nová verzia webu SF je tu

Aké zmeny priniesla?

Ako som už avizoval v predošlom článku, chcel by som aby sa web so zmenou majiteľa posunul o trochu ďalej. 

Bolo to pre mňa zopár dní prehrabávania sa v zdrojových kódoch systému, ale musím pochváliť predošlých majiteľov, že to spravili dobre a dá sa v tom zorientovať :). 

Čo nová verzia priniesla:

1. mierny redizajn - zmena loga, pridanie, resp. vytiahnutie nejakých nových prvkov, zrušenie niektorých vecí, ktoré neboli využívané. Žiadna sekcia sa nerušila, zrušili (premiestnili) sa len grafické prvky, ktoré prípadne odkazovali na nejaké sekcie. 

2. finančné ceny pre najlepších v mesiaci v Tipovacej súťaži a Lige Fantástico. Nie sú to žiadné veľké ceny, ale dúfam, že motivujú nových užívateľov sa zapojiť. Konkrétne z pravidiel jednotlivých súťaží:

Měsíční ceny pro nejlepších v září

  1. 1000 Kč
  2. 500 Kč
  3. 300 Kč

Ceny budou uživatelům po dohodě připsány na jejich Paypal nebo Skrill účet. Při vyhodnocování bude brána v úvahu měsíční tabulka za měsíc září. V případě rovnosti bodů se bude vycházet z celkové dotace a dotace na jednotlivých příčkách. Např.: pokud budou mít stejný počet bodů dva hráči na první pozici, bude brána cena za první a druhé místo a ta se rozdělí mezi těchto hráčů, tj 1000 + 500 = 1500 / 2. Každý hráč dostane 750 Kč.    

3. TOP bloger - ocenený bude bloger, ktorý pridá a bude mať najviac schválených článkov v mesiaci. Odmena tam bude 1000 Kč. 

4. Sú dohodnutí redaktori, ktorí by mali začať pridávať články. Poprosím o zhovievavosť a podporu :)

Ak by niekto našiel nejakú časť, kde je nejaká chyba, resp. sa zle zobrazuje, tak nech mi napíše správu cez poštu (užívateľ mildo). 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace