Novou posilu získává Barcelona, křídelník Traoré přichází na hostování

Čerstvá posila Barcelony by měla nahradit zraněného Fatiho

Posilování katalánského klubu pokračuje i nadále. Barcelona se totiž dohodla s anglickým Wolves na příchodu šikovného křídelníka Adamy Traorého. Půjde o hostování, jehož součástí bude nepovinná opce na přestup ve výši 35 milionů eur. Barcelona bude hradit Traorému celý jeho plat.

O služby tohoto hráče hodně usiloval také Tottenham, londýnský klub poslal nabídku ve výši 15 milionů liber. Samotný přestup nakonec ztroskotal na dohodě s hráčem. Traorému se nelíbila myšlenka, že by musel hrát na pozici pravého wing-backa, kde by nemohl využít svých největších předností. K tomuto přestupu tak nakonec nedošlo.

Stávající kontrakt Traorého ve Wolves vyprší za 18 měsíců. Vše napovídá tomu, že hráč nemá zájem prodloužit smlouvu, jeho konečný prodej je tak velmi pravděpodobný. Poslední 4 zápasy v dresu Wolves strávil pouze na lavičce. K doladění této transakce zbývá doladit poslední detaily. Zdravotní prohlídka hráče se uskuteční během pátku, poté podepíše s Barcelonou kontrakt. Oficiálnímu potvrzení dohody pak již nebude nic bránit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace