Nový ročník hry Liga Fantástica a Tipovací soutěže startuje

Liga Fantástica

Již za necelý týden, v pátek 16. srpna, startuje ve Španělsku nový ligový ročník a společně s ním i naše manažerská hra Liga Fantástica a Tipovací soutěže Primery a Segundy.

Manažerská hra Liga Fantástica

Také nevěřícně kroutíte hlavou nad sestavou, kterou poslal na trávník ten či onen kouč? Nebo se vám nelíbí, jak váš oblíbený tým v přestupových obdobích posiluje? Nyní máte šanci ukázat, že jsou vaše výhrady oprávněné. Udělejte jejich práci lépe v naší hře Liga Fantástica.

O co jde?

Zapojit se může každý registrovaný uživatel, a to kdykoliv - i do rozehrané soutěže (hraje se na týdenní, měsíční a roční cykly). A o co že vlastně jde? Hra se skládá z jednotlivých kol, která kopírují skutečnou La Ligu, tedy obvykle jedno kolo týdně. Na každé z nich dostane uživatel kredit ve výši 90 milionů eur, za který složí tým.

To dává vzhledem k ceně hráčů velký prostor k taktizování. Zvolit jednu hvězdu a doplnit ji levnějšími dříči, nebo sestavit mužstvo, ve kterém nebude nikdo vynikat? Každý hráč má svou cenu a je pouze na vás, jak k výběru fotbalistů přistoupíte.

Jak vybírat a systém bodování

Na každé kolo si sestavujete novou jedenáctku. Při výběru musíte dbát nejen na to, jestli není dotyčný hráč zraněný či vykartovaný, ale také třeba na to, proti jakému hraje soupeři. Principem hry je nasbírat co nejvíce bodů. Ty fotbalisté dostávají za vstřelené góly, výhry svých týmů, čistá konta a podobně. Zároveň se jim ale mohou body odečíst. To v případě, že obdrží žlutou kartu, nezasáhnou do zápasu, nebudou členy základní sestavy...

Liga Fantástica bude probíhat v měsíčních cyklech, které se budou skládat z jednotlivých kol. Tabulky pořadí bude nejen týdenní a měšíční, ale také celková za kompletní sezónu. Výsledky budou zaznamenány v osobním profilu každého uživatele, kde budou zobrazeny i trofeje za umístění v TOP3 každého měsíčního a ročního kola, takže se vyplatí se do soutěže zapojit i v jejím průběhu, neboť každý měsíc začíná nové kolo od nuly. Úspěchy jsou zaznamenávany do Síně slávy.

Více informací najdete v pravidlech. Na blížící se uzávěrku každého kola (která je vždy hodinu před prvním zápasem) budou uživatelé vždy upozorněni den předem článkem na našem webu. První kolo má uzávěrku 16. srpna ve 20:00!

Věříme, že Liga Fantástica přiláká co nejvíce uživatelů, kteří budou chtít sesadit z trůnu loňského vítěze La Coruňu.

Tipovací soutěž

Spouštíme také Tipovací soutěž. Jde o klasické tipování výsledků jednotlivých kol nejen v Primera División, ale i v Segunda División, kdy za správný výsledek výhra-remíza-prohra jsou 3 body a za uhádnutí přesného skóre 5 bodů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace