O Bojana má zájem i Hamburg a Tottenham

Bojan Krkič (© arabia.msn.com)

Bojan Krkič je k dnešnímu dni pořád hráčem milánského AC, kam ho FC Barcelona poslala na hostování. Ovšem v katalánském klubu má smlouvu až do 30.června 2015, takže od prvního červencového dne se opět stane dalším členem kádru ligového mistra.

Aby tomu bylo jinak, musela by především Barça vyslovit svoje jasné a zřetelné „ne“ ohledně jeho pokračování na Camp Nou. Ovšem k tomu zatím nedošlo a to ani na veřejnosti a neslyšel to z první ruky ani samotný fotbalista. Pak by tu byla varianta, že by AC Milán zaplatilo přestupovou klauzuli v celé její výši – a ta činí poměrně tučných 15 milionů eur. V tom případě by nemohla Barça říct ani ň. Jenže tolik peněz za Bojana asi italský klub nebude ochoten zaplatit. Maximum, které by svolil vynaložit za jeho přestup je zhruba milionů pět.

Nicméně rossonerri nejsou jediným zájemcem o služby někdejší velké útočné naděje Barcelony. Kromě bundesligového HSV Hamburg má choutky na rodáka z Linyoly, jenž poslední dvě sezóny strávil v Itálii, i londýnský Tottenham. Otec fotbalisty, shodou okolností rovněž Bojan, včera pohovořil na téma svého syna před mikrofony rádia La Xarxa: „Je v dobré situaci a zvažuje, co je pro jeho budoucnost nejlepší. V Miláně se mu líbí, fotbal se tam hraje na úrovni, jednají tam s ním pěkně, město je krásné...“. Co se týče jeho přestupu vysvětlil jen že „jde o věc mezi Adrianem Gallianim a Sandrem Rosellem, kteří se musí dohodnout“.

Po dvouletém angažmá na Apeninském poloostrově, byť nehrál tolik, kolik by si asi představoval, Bojan vyzrál a dospěl, jak po stránce osobní, tak i fyzické. Kupříkladu nabral tři kila svalové hmoty. Dva roky po svém odchodu je z něj lepší fotbalista.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace