O Lemose je zájem, Las Palmas ho ale chtějí udržet

Mauricio Lemos (© marca.es)

Mauricio Lemos byl v minulé sezóně jedním z obranných pilířů Las Palmas, což neuniklo pozornosti skautů napříč celou Evropou.

Teprve jedenadvacetiletý stoper zaujal nejen defenzivními schopnostmi, ale i produktivitou a výbornou kopací technikou. O jeho kvalitách svědčí pozvánka do reprezentačního áčka Uruguaye na nadcházející kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa 2018 proti Argentině a Paraguayi.

O Lemose je zájem nejen ve Španělsku, kde ho vloni neúspěšně zkoušela zlanařit Barcelona, ale i v Německu a zejména anglické Premier League. Rodák z Rivery má ve smlouvě výkupní klauzuli 30 milionů eur a právě na ni Las Palmas zájemce odkazují.

Samotný hráč se nechal slyšet, že je plně soustředěn na výkony v současném působišti: "Mám v hlavě jen Las Palmas, nic jiného. Pokud by nějaká nabídka přišla, sedneme si s vedením a uvidíme, co bude nejlepší pro klub i pro mě. Ale v současné chvíli mě zajímají jen Las Palmas."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace