O peníze nejde, říká Cristiano Ronaldo ke svému smutku

Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Cristiano Ronaldo před dvěma dny překvapil, když prohlásil, že je smutný. Novináři okamžitě začali spekulovat o důvodu.

"Nejsem smutný z osobních důvodů, ale z profesionálních. Lidé z klubu vědí proč," dodal útočník Realu Madrid. Média se předháněla v tom, kdo najde více možných příčin špatné nálady portugalské hvězdy.

Nejčastěji se skloňovaly spory s některými ze spoluhráčů, nedostatečná veřejná podpora ze strany klubu nebo Ronaldova touha po novém, vylepšeném kontraktu.

Samotný hráč prolomil mlčení na své facebookové stránce, kde uvedl: "Že se cítím smutný a svůj smutek jsem vyjádřil, vyvolalo velký rozruch. Byl jsem obviněn, že chci více peněz, ale jednoho dne se ukáže, že o to v tomto případě nešlo. V současné chvíli chci fanouškům Realu Madrid pouze zaručit, že mé motivace, oddanosti a touhy vyhrát všechny soutěže se to nedotkne. Mám ke klubu i sobě samému příliš velký respekt na to, abych na hřišti nenechával vše, čeho jsem schopný. Všem Madridistům posílám objetí."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace