Ocampos bude po faulu Djeného chybět několik týdnů, Bordalás se svého svěřence zastal a zkritizoval média i klub

José Bordalás (© marca.es)

Ostrý zákrok Djeného Dakonama na Lucase Ocampose zmamená pro křídelníka Sevilly poměrně dlouhou pauzu.

Ocampos bude kvůli zraněnému kotníku chybět minimálně čtyři týdny, vyloučit ale nelze ani delší absenci.

Prošlápnutí Djeném vzbudilo hodně emocí, kouč Sevilly Julen Lopetegui se pohádal se svým protějškem z Getafe José Bordalásem, za což se následně omluvil.

Samotný Bordalás trvá na tom, že zákrok, za který byl Djenému vyměřen dvouzápasový trest, nebyl úmyslný a postěžoval si na média i klub: "Myslím, že nás to dost ovlivnilo. Kluci se (v dalším utkání proti Realu Madrid) báli, aby soupeři neublížili. Navíc Djené byl v nominaci a až v poledne jsme se dozvěděli o trestu. Měl být kapitánem, místo toho mě požádal, aby mohl jít domů, protože ho na sociálních sítích chtěli ukřižovat. Vypadalo to, jako by spáchal trestný čin. Myslím, že tisk je k němu nespravedlivý. Djené je férový hráč, byl to nešťastný zákrok. Více podpory pro kluka i tým jsme čekali i ze strany klubu. Máme za sebou čtyři úspěšné roky, letos se nám příliš nedaří, musíme táhnout za jeden provaz a pracovat."

Podívejte se na Djeného faul na Ocampose:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace