Od soudu po vlastní ose do Katedrály. Umtiti o pohárový zápas nepřijde

Samuel Umtiti (© marca.es)

Náročný čtvrtek čeká Samuela Umtitiho, obránce Barcelony musí přijít k soudu a následně cestovat k pohárovému utkání do Bilbaa.

Francouzský reprezentant je ve sporu s majitelkou nemovitosti, kterou si v katalánské metropoli pronajímal. Umtiti měl poškodit dům a bazén, majitelka se proto po fotbalistovi dožaduje 183 tisíc eur.

Znalec přitom odhadl škodu na 12 tisíc eur, což je částka, kterou pronajímatelka odmítla jako příliš nízkou a rozhodla se dát celou záležitost k soudu a medializovat ji. Umtiti zamíří k soudu v barcelonské části Esplugas v dopoledních hodinách, poté zamíří po vlastní ose do Baskicka, aby byl Barceloně k dispozici pro střetnutí čtvrtfinále Copa del Rey proti Athleticu na stadionu San Mamés, kterému se přezdívá Katedrála.

Podle trenéra Barcelony Quique Setiéna to nebude znamenat problém: "Je to jeho osobní věc. Každému se může stát něco neočekávaného. Vše se dá vyřešit. V životě musíte myslet pozitivně, brát věci s radostí, i když je život samý problém. Pokud nebude moci odcestovat s týmem, dopraví se do Bilbaa o hodinu později sám. Nic se neděje, klid."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace