Odtajněné barcelonské testy. Kdo je v týmu nejrychlejší či nejsilnější?

Paulinho (© as.com)

V porgramu El Club de la Mitjanit katalánské televize Esport 3 byly odhaleny výsledky fyzických testů, kterým se v lednu podrobili hráči Barcelony.

Zkoušky vedení klubu připravuje fotbalistům každé čtyři měsíce, aby na jejich základě vypracovalo týmový i individuální tréninkový plán na další období. 

Z lednových cvičení vyšel Paulinho jako hráč s nejlepší fyzickou kondicí, což vzhledem k jeho náročné hře není překvapením. Brazilec, jehož příchod z čínské ligy za 40 milionů eur byl hodně kritizovaný, se na Camp Nou chytil a zařadil se mezi důležité členy týmu.

Nejsilnějším mužem Valverdeho výběru je francouzský stoper Samuel Umtiti. Jordi Alba a Messi se prozměnu mohou pyšnit přívlastkem nejrychlejší. Krajní bek nedávno přiznal, že za jeho skvělými výkony stojí i změna jídelníčku, z něhož vypustil fast food a slazené nápoje, stravování obměnil i Lionel Messi s cílem vyhnout se zvracení, které ho v minulých letech několikrát postihlo během utkání. Zajímavostí je, že Argentincova nejvyšší rychlost je v podstatě stejná s míčem i bez něj.

Nejodolnějším je v barcelonském kádru Sergio Busquets a síly nejlépe regeneruje Chorvat Ivan Rakitić.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace