Ofenzívu Almeríe posilní Rubén Suárez

Rubén Suárez ešte v drese Levante (© soccerprofesional.com)

Štvrtý tím tabuľky Segunda División UD Almería sa bude na jar snažiť o postup do najvyššej španielskej futbalovej súťaže aj s novou posilou, ktorou sa stal Rubén Suárez Estrada.

Ofenzívny záložník, ktorý dokáže odohrať plnohodnotne zápas aj na pozícii útočníka, prichádza na Estadio de los Juegos Mediterráneos z čínskeho klubu Guizhou Renhe FC. Rodák z Gijónu odhral vo svojom materskom klube úvodných šesť sezón svojej seniorskej kariéry, ďaľšie štyri roky pôsobil v Elche a následne v rokoch 2008-2012 v Levante.

Za futbalovým dobrodružstvom do Číny si to namieril koncom júna minulého roka, odohral tam trinásť zápasov a celkovo 731 minút, raz skóroval. Stretol sa tam aj s bývalými spoluhráčmi z Levante Rafa Jordim a Nanom...

UD Almería zatiaľ okupuje štvrté miesto tabuľky Segunda División, na druhé miesto, automaticky zaručujúce postup do La Ligy, kde sa momentálne nachádza Girona, stráca tri body. Pomôže Rubén Suárez splniť Almeríí cieľ ?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace