Ohlasy po El Clásicu

Tito Vilanova a José Mourinho (© marca.es)

El Clásico na Camp Nou skončilo remízou 2-2. Jak zápas vnímali jeho hlavní protagonisté?

Lionel Messi vstřelil obě branky Barcelony a Real Madrid osmibodový náskok soupeře v tabulce, nesnížil, takže Argentinec mohl být spokojený: "Stále máme osmibodový náskok, ale do konce ligy je ještě daleko. Chtěli jsme vyhrát, proti Realu Madrid to však není snadné. Remíza odpovídá, zápas mohl skončit jakkoliv. Můj výkon nechci hodnotit, důležité je, že utkání bylo pěkné."

Také Cristiano Ronaldo zaznamenal dva góly, za což si společně s Messim vysloužil velkou pochvalu od José Mourinha: "Otázka, kdo je nejlepší hráč světa, by se měla zakázat, protože Messi i Cristiano jsou jako z jiné planety. Rád bych se radoval z vítězství, ale soupeř byl velmi silný. Rozhdčí pískal dobře, měl tam jednu chybu, ale to se může stát každému."

Portugalský stoper Pepe si stěžoval na přílišnou ochotu Katalánců jít k zemi: "Oni pádům hodně přihrávají, to viděl každý. Iniesty jsem se ani nedotknul a on se skácí na trávník, ale na to jsme už zvyklí. Výsledek není spravedlivý, protože Real Madrid šel za výhrou důrazněji."

"Rozhodčí to má těžké. Pokud chceme analyzovat chyby, pak všechny, ne jenom ty, které chceme. Pokud jde o Pepeho, měli bychom mu udělat video se všemi jeho fauly a ostrými zákroky," regoval na slova Pepeho Tito Vilanova. "Pokud by nám někdo před sezónou řekl, že v této fázi budeme mít náskok osmi bodů, brali bychom to. Samozřejmě, že jsme chtěli vyhrát, ale i remíza je pro nás dobrá."

"Je to výsledek, který neuspokojil ani jednu stranu. Real Madrid odehrál skvělý zápas, ale v závěru jsme byli blíže výhře my. Osmibodový náskok ještě není definitivní," uvedl Xavi Hernández.

K výsledku se vyjádřil rovněž levý bek Madriďanů Marcelo Vieira: "V Barceloně se nikdy nevyhrává snadno. Někdy vyhrajeme, přestože máme méně šancí než dnes. Bojovali jsme a remíza není špatným výsledkem, pořád jsme ve hře o titul."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace