Online: Poslední hodiny přestupového období

Přestupy na poslední chvíli (© futbol.sportec.es)

Právě probíhají poslední hodiny a minuty letního přestupového období. My vám přinášíme pravidelně aktualizované novinky na španělském trhu.

Obchody je možné provádět do dnešní půlnoci, poté bude přestupové okno uzavřeno.

00:26 - Sergio rozvázal smlouvu s Levante.

00:25 - Duško Tošić hostuje v Betisu. Srbský obránce je kmenovým hráčem Crvene Zvezdy.

00:00 - Přestupové okno oficiálně skončilo. Některé přestupy však mohou vyplout na povrch až v následujících hodinách, takže změny na poslední chvíli nejsou vyloučeny.

23:52 - Borja González odchází z Atlética, rok bude hostovat v Murcii.

23:46 - Situace v Rayu Vallecanu se uklidnila. José Ramón Sandoval přistoupil na snížení platu a podle vedení klubu odstoupily od záměru rozvávat smlouvy i opory David Cobeño, José Movilla, Néstor Susaeta a José Manuel Casado

23:28 - Příchod Pandianiho do Espanyolu se údajně odkládá. Uruguayec je volným hráčem, takže se může Pericos upsat i po konci přestupového okna. Dohoda je ale již prakticky hotová, sám El Rifle se na sociálních sítích již označuje za Perica.

23:30 - Dočkáme se přestupu José Marií del Nida? Prezident Sevilly označil španělskou ligu za "největší špínu světa", na což stoper Realu Madrid zareagoval slovy, že "pokud se mu liga nelíbí, tak by si měl najít jinou".

23:27 - Mallorca chce Fernando Tissone ze Sampdorie. Podle některých zdrojů je již hotovo za 4 miliony eur.

23:20 - Neymar představil spoluhráčům ze Santosu svého před několika dny narozeného syna. To ale není dostatečně senzační, takže se bulvár zaměřil na další oblíbenou osobu. Podle katalánské stanice TV3 se José Mourinho stane od příští sezóny trenérem PSG. Prý je to tutovka.

23:12 - Manažer Tottenhamu Harry Redknapp oznámil, že Kohouti vzdávají boj o Kaká. Tím by měla padnout zřejmě poslední možnost na velký přestup, je tu jedno ale. Podobně totiž mluvil Wenger o Nasrim: "Žádný odchod Nasriho se nekoná. Možná někdy v hodně vzdálené budoucnosti." Hodně vzdálená budoucnost byla v tomto případě dva dny. Co vykouzlí Redknapp za necelou hodinu?

23:03 - Matias Alonso se v Granadě neprosadil a rozvázal s klubem smlouvu.

23:00 - Do konce přestupového období zbývá poslední hodina.

22:59 - Portugalské kluby zveřejňují přestupové částky, takže víme, že Hélder Postiga přišel Zaragozu "pouze" na milion eur. Pouze v uvozovkách, neboť to je zhruba setina dluhu, který Zaragoza má...

22:58 - Rubén Pérez jde hostovat z Atlética do Getafe, tady se zdá být vše jasné.

22:54 - Případ Júlio Alves je poněkud zvláštní. V podstatě nikdo nevěděl, že tento hráč patří Atléticu, neboť Madriďané jeho příchod oficiálně neoznámili a Caminero dokonce zájem o něj vyloučil, ale dnes jejich web informuje, že přestoupil do Beşiktaşe. Pokud mají španělský kluby podobný pořádek i v účetnictví, tak je zřejmě vyřešena záhada, proč jich tolik balancuje na hraně bankrotu.

22:25 - Kdo by nechtěl mít v týmu kousek toho barcelonského vítězného ducha, řekli si v Seville a začali lanařit Marca Bartru. Podle katalánských médií je obchod na spadnutí.

22:11 - Júlio Alves mění Atlética za Beşiktaş.

22:00 - Do konce přestupového období zbývají dvě hodiny.

21:59 - Coro rozvázal smlouvu v Espanyolu a jako volný hráč se upsal Gironě.

21:57 - Hércules je pro tento rok domovem Alberta Escassiho, kterého do Alicante poslalo na hostování Getafe.

21:41 - Poslední šance na novinářské spekulace a ještě dnes nezaznělo jméno Neymar. Divné až znepokojující.

21:40 - Brankář Toni Doblas prodloužil smlouvu v Zaragoze, kde však sezónu 2011/2012 nestráví. Jde totiž hostovat do Xerezu.

21:27 - Víctor Laguardia bude zkoušet rok štěstí v Las Palmas, a to formou hostování ze Zaragozy.

21:21 - Espanyol potvrdil, že získal na hostování Ndri Romarice ze Sevilly.

21:14 - Hélder Postiga ze Sportingu Lisabon a Luis García z Espanyolu oficiálně novými hráči Zaragozy.

20:55 - Pro Bernarda nebylo v Seville místo, což se rozhodl vyřešit ročním hostováním v Racingu.

20:42 - Nová várka oficiálně potvrzených informací. De Guzmán definitivně hráčem Villarrealu a Moisés Hurtado posilou Granady.

20:04 - Wolsburg potvrdil hostování Diega v Atléticu bez opce na trvalý přestup. Hostování je podle deníku AS zdarma, ale ve stylu výhodných nabídek ze supermarketů ne tak úplně, což znamená, že Los Colchoneros převezmou hráčův plat, který činí 5 milionů eur. 

19:59 - Podle médií nelze očekávat žádnou přestupovou bombu, ani přílišný počet změn na poslední chvíli. Zkušenosti ale říkají, že španělský novinář není tvor, kterému by se mělo příliš dověřovat, tak se necháme překvapit.

19:55 - Leandro Cabrera jde hostovat z Atlética do Numancie.

19:53 - Coro je v Espanyolu pátým kolem u vozu, které se podle všeho dokulátí do druholigové Girony.

19:52 - Miguel Lopes, jenž vloni hostoval z Porta v Betisu, se právě nachází v Zaragoze, kde domlouvá podmínky smlouvy.

19:51 - Osasunu opouští další záložník, mladý Rúper jde hostovat do Elche.

19:48 - Fernando Gago už mluví jako hráč AS Říma: "Jsem rád, že si zahraji v italské lize." Podobná slova jsou slyšet i od fanoušků Realu Madrid.

19:47 - Překvapivé zprávy z Katedrály. Aitor Ocio, Koikili Lertxundi, Iban Zubiaurre a Íñigo Pérez budou zapsáni na soupisku, přestože byli nedávno označeni Bielsou za nepotřebné.

19:46 - Racing potvrdil, že získal Tziolise ze Sieny.

19:43 - Villarreal usiluje o De Guzmána z Mallorcy, ostrované se však cukají. Žlutá ponorka proto pomalu pluje směrem do katalánské metropole, aby k sobě stáhla Joana Verdúa.

19:42 - Dluhy nedluhy, Zaragoza chce posily. Tou nejbližší se zdá být Hélder Postiga, jenž by prišel ze Sportingu Lisabon za 2,5 milionu eur.

19:41 - Hned tři strany se můžou zapojit do přestupu Ikechukwu Uchecho. Útočníka Zaragozy chce koupit Villarreal, aby ho následně poslal hostovat do Granady.

19:40 - Krisztian Vadócz rozvázal s Osasunou smlouvu. Celek v Navarry to oznámil na svém webu.

19:39 - Moisés Hurtado je blízko návratu do Primery, o zkušeného bývalého fotbalistu Espanyolu usiluje Granada.

19:37 - O Diega Ifrána z Realu Sociedad usiloval Hércules, z dohody ale prozatím spadlo, takže forvard Basků zřejmě působiště měnit nebude.

19:34 - Espanyol zřejmě bude týmem, který bude hodně aktivní. Luis García byl označen za nepotřebného a je blízko přesunu do Zaragozy, útok Pericos by naopak měl posílit starý známý Walter Pandiani. Na spadnutí je také Ndri Romaric ze Sevilly.

19:32 - Přesun Brazilce Diega do Atlética se v posledních hodinách zkomplikoval, nyní se ale vše vrací na správnou kolej a fanoušci Los Colchoneros se mohou těšit na zajímavou (i když zatím oficiálně nepotvrzenou posilu).

19:30 - Hned dvojitá úleva pro Bílý balet, jeho fanoušky a peněženku Florentina Péreze. Fernando Gago je prakticky domluvený na hostování v AS Řím s opcí ve výši 6 milionů eur, Royston Drenthe pak zakotví podle všeho v Evertonu. Real Madrid by měl nizozemského rapera uvolnit zdarma s tím, že dostane procenta z případného dalšího prodeje.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace