Online: Poslední hodiny přestupového období

Přestupové okno dnes končí (© fichajes.net)

Ve Španělsku neskončilo přestupové období s poslední srpnovou minutou, jako tomu bylo například v anglické Premier League, ale kluby La Ligy a Segundy mohou obchodovat až do dnešní půlnoci. My vám přinášíme online přenos posledních hodin.

Sledovat nebudeme jen oficiálně potvrzené přestupy, ale také spekulace a potřeby jednotlivých klubů.

00:06 - Já vám děkuji, že jste trávili čas sledováním našeho online přenosu závěrečných hodin přestupového období. Další pokračování bude v lednu... Dobrou noc.

00:02 - A jací jsou vítězové a poražení posledního přestupového dne? Spokojení mohou být v Alavésu, dvojice Medrán a Munir může být potěšením pro fanoušky tohoto klubu, také Valencia dosáhla, čeho chtěla. Udržela Garaye a získala Andrease Pereiru a Guedese. Las Palmas doplnily síly v záloze (Tannane) i útoku (Rémy). Naopak Leganés nakonec nepřivedl žádné zajímavé jméno, přestože o mnohá usiloval. Barcelona rozhazovala sítě, kde mohla, ale žádnou rybku nechytila a napsala tak tečku, která tak trochu charakterizuje nepovedené léto katalánského celku...

00:00 - Letní přestupové okno oficiálně skončilo i ve Španělsku. Přesto je možné, že některé přesuny byly dokončeny včas, ale budou oznámeny se zpožděním. Pokud se tak stane, budeme o nich informovat prostřednictvím aktualit a článků. 

23:53 - Tak přece jen ještě jedna novinka. Valencia potvrdila, že získala Andrease Pereiru z Manchesteru United na roční hostování.

23:45 - Už za patnáct minut bude letní přestupové okno minulostí a zdá se, že závěrečná čtvrthodina příliš vzrušení nepřinese... 

23:29 - PSG podle El Mundo Deportivo požadovalo za Di Maríu 80 milionů eur, což Barcelona odmítla, přestože měla o Argentince velký zájem.

23:15 - Thibauta Courtoise natolik potěšilo setrvání Diega Costy, že se stal dalším napodobitelem Gerarda Piquého a na sociální sít dal vzkaz "Se queda (zůstává)".

23:00 - Hodina do konce přestupového období a zdá se, že se situace uklidnila. Nebo některý klub překvapí aktivitou na poslední chvíli?

22:50 - Nabídka Valencie za Luana měla hodnotu 10 milionů eur, ale pro Grêmio to bylo málo a odmítlo.

22:48 - Zástupci Barcelony by na zítřejší tiskové konferenci od 12:00 měli prozradit detaily zmařených přestupů.

22:44 - Liverpool podle listu El Mundo Deportivo požadoval za Coutinha základní cenu 160 milionů eur a přestup až v lednu. Barcelona chtěla Brazilce ihned a nabízela 160 milionů eur, ovšem včetně bonusů (110+50, případně 120+40).

22:41 - Barcelona podle katalánských médií hodila do přestupového ringu ručník a vzdala snahu dotáhnout některý z přestupů do konce. Kádr Katalánců tak lze považovat za uzavřený, alespoň pokud jde o příchody.

22:25 - Barcelona to v posledních dvou hodinách zoufale zkouší na všechny strany. Podle deníků El Mundo Deportivo a Sport neuspěla se 160 miliony eur za Coutinha a nepotvrdily se ani pozitivní zprávy o možné dohodě o Di Maríovi. PSG nabídka Katalánců neuspokojila a podle Sportu jednání skončila. Ani telefonát do Monaca fanoušky nepotěšil, Monaco si za Lemara údajně řeklo i s "late night" přirážkou 120 milionů eur, což je pro Barcelonu příliš. 

22:22 - Sevilla potvrdila hostování Johanesse Geise, za které zaplatí Schalke 04 2 miliony eur. Andaluský klub navíc získal opci na trvalý přestup za 7 milionů eur.

22:00 - Dvě hodiny do konce přestupového období a nejvíce pozornosti stále poutá možný přesun Ángela di Maríi z PSG do Barcelony. Podle listu El Mundo Deportivo ale vedení Katalánců reaktivuje i možný přestup Coutinha a zkouší se s Liverpoolem na poslední chvíli domluvit.

21:38 - Další potvrzené hostování. Eibar zapůjčil na rok Nana do Levante.

21:32 - Nabídka Barcelony za Ángela di María má podle Sportu hodnotu 40 milionů eur plus 5 milionů eur formou možných bonusů.

21:29 - Valencia neuspěla se snahou o získání útočníka Luana Vieiry z Grêmia. Netopýři ale chystají další pokus na leden.

21:25 - 24letý záložník Schalke Johannes Geis se údajně nachází na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána, aby dokončil přesun do Sevilly.

21:20 - Deportivo potvrdilo přírůstek do kádru jménem Costel Pantilimon, rumunský brankář na Riazoru hostuje z Watfordu. 

21:01 - Valencia je blízko získání záložník Andrease Pereiry z Manchesteru United, a to formou hostování, za které by zaplatila 3 miliony eur a převzala by hráčovu mzdu.

20:56 - Chelsea dopsala Diega Costu na soupisku Premier League a podle všeho tak končí spekulace o jeho přestupu do Atlética. Další šance přijde v lednu, kdy již Los Colchoneros budou moci posily registrovat a použít v akci, neboť vyrpší trest, který jim to znemožňoval během léta.

20:53 - Podle deníku Sport jednání o příchodu Di Maríi do Barcelony pokročila a a už zbývá poslední krok. Barcelona to zkoušela s nabídkami ve výši 25 a 35 milionů eur, PSG požadovalo 90 a později 60 milionů eur. Nyní se představy obou klubů zřejmě více přiblížily.

20:40 - Sergio Sánchez se vrací domů. Odchovanec Espanyolu začíná v klubu třetí etapu, barcelonský klub jej zlákal na roční hostování z Rubinu Kazaň.

20:31 - Deportivo je blízko získání Costel Pantilimon, brankáře Watfordu. Zatím bez oficiálního potvrzení, i když média už považují věc za hotovou.

20:29 - A opět Leganés, tentokrát ale skvadru jeho fanoušků nepotěšíme. Klub se zajímal o Fabiána Orellanu, ale Chilan už podle médií tak nadšený nebyl a odmítl. Zdá se, že Orellanovou jedinou možností, jak opustit Valencii, je nyní Getafe.

20:28 - Jedním z týmů, kolem kterých je nejvíce spekulací, je možná překvapivě skromný Leganés. Ten nyní potvrdil oficiální posilu, a to José Naranja, jehož získal na hostování z Genku. Součástí dohody je i opce na přestup 23letého útočníka.

20:21 - BOOM! První přestupová bomba je tady. Alespoň na poměry Segunda División B. Fuenlabrada totiž dotáhla příchod Caty Díaze, bývalého argentinského reprezentanta a 38letého veterána, který včera rozvázal smlouvu s Getafe. Teď jen aby jej trenér nežádal o rady, jinak to od manželky důrazného stopera schytá podobně jak José Bordalás...

20:18 - Od Realu Madrid se žádné velké kroky neočekávají. Enormní zájem byl nejen v La Lize o Marcose Llorenteho, jenž si mohl podle deníku Marca vybírat až z 20 nabídek, ale Zidana si přál jeho setrvání.

20:10- V Barceloně oficiálně začala dnešní Operación salida, tedy odchody nepotřebných hráčů. Munir Al Haddadi zamířil na roční hostování do Alavésu.

20:09 - Gran Canarii naopak opustil Sergio Araujo. Ten vloni Las Palmas vyměnil za AEK Atény jako "trest" za příliš bujarý noční život, ale v Řecku se mohl pochlubit dobrou bilancí 9 branek v 21 zápasech, proto stejným směrem zamířil i tentokrát. A fanoušci AEK ho vítali na letišti jako skutečnou hvězdu.

20:07 - Las Palmas potvrdily, že získaly zajímavé jméno. Zapomenout na Boatenga by měl dát Loïc Remy, jenž ukončil angažmá v Chelsea a upsal se kanárskému celku na dva roky.

20:06 - Zároveň stále nepřestávají spekulace o možném příchodu Ángela di Maríi na Camp Nou. Tuto možnost ostatně podporuje i nejnovější zpráva UEFA, podle které začala federace prošetřovat finanční situaci PSG, která je po příchodech Neymara a Mbappého mírně řečeno neprůhledná.

20:05 - Začít nemůžeme ničím jiným než Philippem Coutinhem. Podle některých zdrojů je pro Barcelonu, která o něj usilovala dlouhé týdny, definitivně ztracen, některá španělská média ale nevylučují, že Blaugranas přece jenom v průběhu večera učiní poslední pokus.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace