Online: Poslední hodiny přestupového období

Přestupové okno dnes končí (© fichajes.net)

Letní přestupová mánie se chýlí ke konci, do jejího konce zbývají už jen hodiny a minuty, které náš portál bude mapovat online.

00:00 - Letní přestupové období oficiálně skončilo . Některé hráčské pohyby však mohou být potvrzeny se zpožděním. O všem budeme informovat prostřednictvím novinek a článků. Přeji dobrou noc.

23:50 - Za deset minut se přestupové okno uzavře.

23:47 - Vytouženou posilu do středu pole má Granada a její jméno je Maxime Gonalons. Za roční hostování fotbalisty AS Řím zaplatí nováček La Ligy 2 miliony eur, za další 4 miliony eur jej bude moci získat na trvalý přestup.

23:35 - Rovněž hostování Cheicka Doukourého z Levante v Huesce s následnou opcí je oficiální.

23:34 - Dvě posily potvrdil Leganés. Z Realu Sociedad přivedl na hostování Kévina Rodríguese, z Las Palmas na hostování s opcí Christiana Riveru.

23:30 - Kdo letos nejvíce zahýbal přestupovým trhem? Real Madrid utratil 308 milionů eur, Barcelona 255, Atlético 243, Sevilla 159 a Betis 96. Díky prodeji hráčů si na jednoznačně nejvyšší částku přišlo Atlético (313 milionů eur), po kterém následují Barcelona (156), Real Madrid (130) a Sevilla (101).

23:00 - Do konce přestupového okna zbývá posledních 60 minut.

22:58 - Mallorca posílila i brankářský post, na roční zápůjčku získala Fabricia z Fulhamu.

22:56 - Ermedin Demirović znovu zvolil odchod z Alavésu formou hostování. Po štacích v Sochaux a Almeríi tentokrát míří do švýcarské ligy, kde bude rok hrát za St. Gallen.

22:20 - Bruno Fernandes, Eriksen, Van de Beek... Několik záložníků bylo spojováno s možným přetupem do Realu Madrid, nezdá se však, že by Bílý balet připravoval nějakou aktivitu. V Serii A skončily přestupy už ve 22:00 a AC Milán vzdal snahu o získání Mariana Díaze. Zidanem přehlížený útočník zůstává v Realu Madrid.

22:12 - Íñigo Ruiz de Galarreta přestoupil z Las Palmas do Mallorcy, smlouva má platnost do roku 2023. Pro letošní sezónu zůstává 26letý záložník na hostování v Las Palmas, Mallorca ho ale může povolat do svých řad už v lednu.

22:00 - Dvě hodiny do konce přestupového období.

21:45 - Námluvy mezi Deportivem a Víctorem Mollejem skončily úspěchem v podobě jednoletého hostování mladého fotbalisty z Atlética. Stejným směrem jde i Javi Montero.

21:42 - Getafe čeká Evropská liga, proto rozšiřuje kádr. Novým přírůstkem je Kenedy, 23letý křídelník bude na Coliseu rok hostovat z Chelsea. Poté ho budou moci Azulones získat na trvalý přestup.

21:11 - Další oficiálně posvěcená změna. Salva Ruiz přestupil z Valencie do Deportiva, se kterým podepsal smlouvu na tři roky.

21:08 - Thierry Correia potvrzen jako nová tvář Valencie. Za 20letého pravého beka zaplatila 12 milionů eur.

20:52 - Róber Pier přestoupil z Deportiva do Levante, jemuž se upsal na čtyři roky.

20:51 - Valencia hledá zájemce o služby Rubéna Sobrina. Kouč Netopýrů Marcelino s ním totiž do svých plánů nepočítá. Času už ale mnoho nezbývá.

20:48 - AC Milán získal Ante Rebiće z Frankfurtu, což znamená, že dveře pro Ángela Correu se asi definitivně zavřely, což potěší Valencii, neboť by to mělo znamenat, že Rodrigo zůstane jejím členem.

20:45 - Zatím to nevypadá, že by se měl zrodit nějaký senzační nebo drahý přestup. V poslední den je na ně odborníkem Real Madrid, těsně před uzávěrkou kdysi získal Ronalda, Sergia Ramose či Balea a prodal Robinha nebo Özila. 

20:37 - Šance, že se Neymar dnes vrátí do Barcelony, je už jen teoretická, nicméně španělské novináře téma i nadále baví a už spekulují o tom, že Barcelona se pokusí Brazilce získat v roce 2020, ať už v zimním či letním přestupovém okně.  

20:24 - Leganés dolaďuje poslední detaily s Realem Sociedad a brzy by mělo být potvrzeno, že levý bek Kévin Rodrígues bude na Butarque rok hostovat.

20:15 - Jesé Rodríguez byl spojován s Betisem i Celtou Vigo, křídelník PSG ovšem nakonec přestoupí do Portugalska. Fotografové zachytili jeho přílet do Lisabonu, kde na něj čeká smlouva se Sportingem.

20:04 - Dva poměrně drahé přestupy byly blízko uskutečnění, nakonec z nich s největší pravděpodobností sejde. Ángela Correu lákal AC Milán, nedokázal však splnit finanční nároky Atlética. Madriďané už přitom měli dohodnutého Rodriga Morena z Valencie jako náhradu za 55 milionů eur, španělský reprezentant ale zřejmě zůstane Netopýrem.

19:53 - Barcelona v posledních měsících přišla o několik talentů z rezervního týmu, proto dnes podle tisku dohodla přestup teprve 16letého útočníka Las Palmas Pedriho, jenž už má na kontě tři oficiální starty za první tým kanárského celku. Přestupová cena není nízká - 5 milionů eur. Letošní sezónu dohraje talentovaný mladík v Las Palmas na hostování.

19:52 - Od Valladolidu se nové pohyby neočekávají, což ostatně potvrdil i jeho sportovní ředitel Miguel Ángel Gómez: "Jsem si takřka jistý, že žádná posila nepřijde."

19:50 - Asier Villalibre má blíže setrvání v Athleticu než k odchodu. Vedení jej odmítlo uvolnit na hostování do rezervního týmu Barcelony.

19:47 - Sportovní ředitel Fiorentiny Daniele Prade před několika dny řekl, že Bruno Fernandes přestoupí do Realu Madrid za 70 milionů eur. Potvrdí se jeho slova?

19:44 - Hostování, nikoliv přestup. Taková je nakonec dohoda ohledně Nikoly Kaliniće. Chorvatský útočník Atlética je potvrzen jako jednoletá posila AS Řím, kde má nahradit Patrika Schicka. 

19:41 - Další potvrzené hostování, Alavés našel náhradu za Maripána, jenž klub opustil, v Lisandru Magallánovi z Ajaxu.

19:40 - Asieru Riesgovi krachl přesun do Manchesteru City, nového zaměstnavatele tak našel v Gironě, které se upsal na jeden rok.

19:37 - Maxime Gonalons vloni neuspěl v Seville a letos to zkusí v Granadě, dohoda s AS Řím je na spadnutí a hráč už přicestoval do Andalusie.

19:36 - Celta Vigo předběhla Valencii a získala z Barcelony Rafinhu Alcántaru, a to na hostování. Netopýři brzy potvrdí příchod 20letého pravého beka Thierry Correii za 12 milionů eur ze Sportingu Lisabon.

19:32 - Sevilla udělala poslední změny odpoledne. Tomáš Vaclík bude nově bojovat s Yassinem Bonem, jenž v klubu hostuje z Girony, a potvrzen byl příchod mexického reprezentačního úočníka Chicharita. Sergio Rico byl zapůjčen PSG a Simon Kjær Atalantě.

19:31 - Nejrušněji tak zřejmě bude v Realu Madrid, respektive už je. Po pěti letech klub opustil Keylor Navas, jenž vzdal předem prohraný boj o pozici jedničky a přestoupil do PSG. Zinédine Zidana napůl vážně napůl v nadsázce o víkendu řekl, že může dojít k jedné či dvěma přestupovým bombám, zřejmě tím ale nemyslel Areolu, který přišel na hostování z PSG, aby pokryl odchod Keylora. Bruno Fernandes ze Sportingu je jednou z možných posil do zálohy, Pogbu (největší Zidaneho přání) už Real Madrid promeškal. Marně se pokouší o svých kvalitách přesvědčit francouzského kouče Mariano Díaze, o něhož se zajímá AC Mián, ovšem zatím bez výsledku. 

19:31 - Atlético má kádr v podstatě uzavřený. Potvrzen by měl být odchod Nikoly Kaliniće do AS Řím za zhruba 3 miliony eur, případně hostování Molleja v Deportivu.

19:30 - U velké trojky ještě chvíli zůstaneme, neboť si řekneme, co od ní můžeme čekat. Mnoho povyku pro nic. Tak se dost možná bude moci shrnout dění okolo Neymara, které sice dospělo k oficiálním jednáním, ale obě strany je pojaly poněkud svérázně, tudíž k dohodě nedošlo a podle všeho ani nedojde. Zatímco Barcelona nabízela hráče, který přesun do Paříže zarputile odmítal (Dembélé), PSG prozměnu požadovalo hromadu peněž a s trochou nadsázky půl království (v tomto případě kádru) k tomu, protože ke 130 milionů eur údajně chtělo Dembélého, Rakitiće a Todiba. Dnešní zprávy francouzského tisku říkají, že Neymar bude uvolněn jen složením částky 300 milionů eur. Žádný podstatný příchod se na straně Katalánců už neočekává, spíše může být rušno u odchodů. Celta Vigo je blízko získání Rafinhy a několik zájemců stále krouží kolem Rakitiće, jenž začal sezónu jako náhradník.

19:30 - Zatím nejdražší posilou v rámci celé La Ligy je João Félix, za něhož Atlético neváhalo vysázet 127 milionů eur. Barcelona zůstala v závěsu, Antoine Griezmann ji přišel na 120 milionů eur. Real Madrid nejdražší trio uzávírá Edenem Hazardem s cenovkou 100 milionů eur. Nejdražší prodeje směrem z La Ligy se povedly Atléticu a mají jména Lucase Hernándeze (80 milionů eur) a Rodriho (70 milionů eur). Nedá se čekat, že by dnes byla některá z těchto částek překonána.

19:30 - Zatímco v Anglii už jsou přestupy uzavřené tři týdny, ve Španělsku je možné obchodovat až do dnešní půlnoci.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace