Operace Návraty. Pomohl jsem, prozradil Iago Aspas

Iago Aspas (© marca.es)

Operace Návraty, kterou Celta Vigo v létě rozjela, pomohla galicijskému celku sestavit velmi zajímavý kádr. Podepsal se pod něj i Iago Aspas.

Klíčový útočník Celty prozradil, že pomohl, aby se Denis Suárez, Santi Mina, Rafinha Alcántara nebo Pape Cheikh vrátili na Balaídos, kde již v minulosti působili.

"Vždy cítím zodpovědnost, snažím se spoluhráčům pomoci. Letos se nám podařilo přivést skvělé hráče, což je pro budoucnost klubu důležité. Pomohl jsem, u některých návratů jsem možná sehrál větší roli než u jiných. Jsme skromný klub, který vyvinul obrovské úsilí, aby tyto výtečné fotbalisty získal," prohlásil Iago Aspas.

Dvaatřicetiletá opora je spokojená s pěti body z prvních pěti kol a vyhlíží evropské poháry: "Měli jsme velmi těžký úvod sezóny, hráli jsme proti čtyřem z nejlepších pěti týmů minulé sezóny. Byl to náš Tourmalet (nejslavnější stoupání cyklisté Tour de France) a věděli jsme, jak náročné to bude. S pěti body jsme poblíž dolní části tabulky, ale pocity jsou dobré. Máme velkou touhu uspět. Myslím, že musíme bojovat o Evropu. Máme desátý nejvyšší rozpočet v soutěži a hlavním cílem je záchrana, ale máme na to, abychom usilovali o poháry, jako tomu v minulých letech kromě posledních dvou."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace