Osasuna ohlásila pět změn v kádru, íránské duo zůstává

Nino (© as.com)

Kádr Osasuny zesílil o čtyři posily, Nacho Zabal naproti tomu klub opouští a íránská dvojice prodloužila kontrakty.

Čtyřiadvacetiletý brankář, jenž přišel na Reyno de Navarra v roce 2008, byl jedničkou rezervního týmu, v uplynulé sezóně však trénoval s prvním mužstvem. Nedostatek času na hřišti ho donutil odejít na roční hostování do druholigové Numancie, kde by měl sbírat zkušenosti.

Obranné řady Rojillos naopak posílí Rubén González a Marc Bertrán. První jmenovaného získala Osasuna z Mallorcy, kde mu vypršela smlouva. Novému zaměstnavateli se upsal na dva roky s opcí na třetí. Také Marc Bertrán je novou tváří, za kterou celek z Navarry nemusel platit. Bývalý kapitán se Osasuně zavázal na tři roky s výkupní klauzulí 6 milionů eur.

Do Pamplony už přicestoval i útočník Ibrahima Baldé, jenž byl součást dohody o přestupu Juanfrana do Atlética. Nadějný forvarda bude hájit barvy Osasuny do roku 2014.

Konkurencí mu bude prozatím poslední potvrzená posila Rojillos, a sice Nino. Jedenatřicetiletý fotbalista rozvázal smlouvu s Tenerife, jehož byl v posledních čtyřech sezónách nejlepším střelcem, aby se Osasuně mohl upsat na dva roky.

Na Reyno de Navarra zůstáva íránská dvojice Javad Nekounam a Masoud Shojaei. Oba záložníci podloužili smlouvy do roku 2013. Jejich součástí jsou i výkupní klauzule, které jsou rovněž shodné, mají hodnotu 2,5 milionu eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace