Otec a syn v jednom týmu. Pandianiové přestoupili do Atlética Baleares

Nico a Walter Pandianiové (© as.com)

Atlético Baleares získalo slavnou posilu - Waltera Pandianiho. Do klubu hrajícího Segundu B přestoupil zkušený Uruguayec i se svým synem Nicem z Villarrealu.

V dresu Žluté ponorky se na hřišti nepotkali, neboť Walter působil v prvním týmu, zatímco Nico v rezervním. V novém působišti ale byli oba zapsáni na soupisku áčka. Na hřišti by se tak mohli potkat už v neděli v utkání proti Huracánu.

"Přijít sem a mít možnost zahrát si se synem, to mě naplňuje. Měl jsem nabídky ze Segundy i z ciziny, ale v Atléticu Baleares to budu mít blíže k rodině," prohlásil 36letý El Rifle, jenž v minulosti působil Deportivu, Mallorce, Espanyolu či Osasuně.

Osmnáctiletý Nico, jenž na rozdíl od otce útočníka hraje na pozici stopera, uvedl: "Je to pro mě výzva a velká šance. A být v jednom týmu s tátou? Myslím, že to nebude problém. Dobře ho znám, hodně ode mě očekává a vždy mi dokáže poradit."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace