Paco Esteban se omluvil za kousanec do ucha Sergi Enricha

Sergi Enrich (© marca.es)

Fotbalisté dostávají červené karty za různé přohřešky, kousanec do ucha soupeře je přesto kuriozitou. Došlo k němu ve víkendovém utkání Mallorcy B s Alcoyanem.

Valencijský klub si z Mallorcy odvezl tři body za výhru 2-1. Zápas, který spadal pod 34. kolo třetí skupiny Segunda División B, však upoutal pozornost zejména zmíněným incidentem. Hostující útočník Paco Esteban kousl domácího fotbalistu Sergi Enricha, který letos odehrál pět zápasů za první tým Mallorcy, do ucha.

Paco Esteban se za svůj čin omluvil a přidal vysvětlení: "Byla to chyba. Omlouvám se, a to zejména klubu a spoluhráčům. Tvrdý faul nebo nadávku bych přešel, ale on mi plivl do obličeje. Přes to se přenést nedokáži. Lituji toho. Jakýkoliv trest přijmu, pro mě je nejdůležitější, že mě spoluhráči a lidé z klubu podpořili."

Vedení Alcoyana se však chystá svého hráče potrestat, v oficiálním vyjádření klub uvedl, že "podobné chování není omluvitelné za žádných okolností, proto dojde k jeho potrestání". Paco Esteban neujde ani disciplinárnímu řízení s vedením soutěže, protože rozhodčí zápasu Miguel Ángel Ortiz vše uvedl do zápisu: "Paco Esteban byl vyloučen, protože kousl protihráče do ucha, čímž mu způsobil krvavé zranění."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace