Paco Jémez žiari spokojnosťou

Paco Jémez (© ligabbva.com)

Pondelkovým stretnutím na štadióne Coliseum Alfonso Pérez medzi Getafe a Granadou sa uzavrie prvá polovica tejto sezóny Primera División. Athletic Bilbao a Rayo Vallecano to už po včerajšku majú za sebou. Na San Mamés zvíťazili hostia...

Išlo o štvrtý plný bodový zisk Rayita v rade za sebou, čím sa tento tím prepracoval už na šieste miesto v tabuľke, zaručujúce účasť v pohárovej Európe.

"Nebolo ľahké získať v prvej polovici súťaže 31 bodov, ale je ešte priskoro bilancovať, to môžeme až v lete. So včerajším výkonom a výsledkom som spokojný. V prvom polčase sme nehrali príliš dobre, v útočnej fáze sme veľa nepredviedli. V polčasovej prestávke sme si povedali, že sa to musí zmeniť a začali sme viac útočiť. To sa nám aj vyplatilo. Mám pocit, že sa tento tím môže zapísať do histórie a zažiť najúspešnejšiu sezónu. Nesmieme ale poľaviť, naopak musíme pokračovať vo výkonoch aké podávame teraz," vyjadril sa Paco Jémez, tréner Raya Vallecano.

"Mali sme desať, či dvanásť možností na skórovanie, nedotiahli sme ich ale do úspešného konca. Hostia mali tri príležitosti a dali dva góly. To bol rozdiel, ktorý rozhodol o celom zápase," nechal sa počuť Marcelo Bielsa, kouč Athleticu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace