Pandiani: Preciado by měl zavolat Mourinhovi a zeptat se ho, proč zápas na Nou Campu vypustil

Walter Pandiani. (© marca.es)

Spor Manola Preciada a José Mourinha ještě není zapomenut, benzín do ohně tentokrát přilil útočník Osasuny Walter Pandiani.

Mourinhovi se nelíbilo, že Preciado vyslal na trávník Nou Campu jedenáctku složenou téměř výhradně z hráčů, kteří nepatří do základní sestavy. Portugalský kouč svému protějšku vyčítal, že tak daroval Barceloně tři body.

O několik týdnů na stejném místě inkasoval Real Madrid pět branek, což byl signál pro uruguayského forvarda: "Preciado by měl zavolat Mourinhovi a zeptat se ho, proč zápas na Nou Campu vypustil. Pustil se do věci, do které se pouštět neměl. Náš trenér (José Antonio Camacho) je velkým Madridistou, určitě byl a měl by být z výsledku naštvaný. Kdyby byl na hřišti, předvedl by více než ti, kteří tam byli v pondělí."

Právě Osasuna je příštím soupeřem rozjeté Barcelony, El Rifle, který už je zdravotně fit a nebude chybět v základní sestavě, věří, že si povede lépe než Real Madrid: "Nesmíme dát Messimu, Xavimu nebo Iniestovi ani metr prostoru. Real Madrid je nechal hrát, to my nemůžeme dovolit. Osasuna je bojovný tým, to je naše hlavní zbraň."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace