Pandiani se opět pustil do Cristiana Ronalda

Walter Pandiani (© marca.es)

Walter Pandiani se znovu pustil do Cristiana Ronalda, s nímž se dostal do sporu před několika týdny.

Oba hráči si vjeli do vlasů po vzájemném utkání na Reyno de Navarra, kde se Rojillos radovali z nečekaného triumfu. El Rifle nejdražšímu fotbalistovi světa ve službách Realu Madrid vzkázal, že "má o kolečko méně a měl by se naučit chovat".

Nyní se útočník Osasuny k celému incidentu vrátil a ani tentokrát Portugalce, jenž se ho ironicky zeptal, jaký má v Osasuně plat, nešetřil. Odehrát se stejná situace v Uruguayi, mohla by podle Pandianiho ženami obdivovaná tvář Cristiana Ronalda utrpět: "Kdyby se tohle stalo v mé rodné zemi, zřejmě by pak musel vyhledat pomoc zubaře. Cristiano pochází z chudého ostrova a mrzí mě, že se jeho povaha tak změnila. Proto jsem řekl, co jsem řekl."

"Miluji fotbal a tvrdě bojuji ve špatných i dobrých časech. Vadí mi, když Cristiano říká podobné věci lidem, jako jsem já, kteří začínali hrát fotbal bosí s kamínky."

Podívejte se na hádku Waltera Pandianiho a Cristiana Ronalda:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace