Paradas Romero o předčasném konci: Pořádali na mě hon

Paradas Romero (© as.com)

Paradas Romero ukončil kariéru rozhodčího už ve čtyřiceti letech, tedy o pět let dříve, než by tak podle pravidel musel učinit.

Bývalý arbitr se pustil do ostré kritiky šéfa rozhodčích Manuela Díaze Vegy, který byl podle něj důvodem, proč pověsil píšťalku na hřebík.

"Skončil jsem kvůli velkému sporu s Díazem Vegou, který mi neprokázal dostatek respektu, když mi vytkl, že jsem v zápase Realu Madrid proti Rayu nevyloučil protestujícího José Mourinha. Kritiku bych přijal, ale ne způsobem, jakým to udělal. Řekl mi, že jsem neměl odvahu Mourinha vyloučit, přestože jsem ho v jiných utkáních dvakrát vykázal na tribunu," postěžoval si Paradas.

"Já mám svědomí čisté. Je mi jasné, že i kdybych Mourinha vyloučil, našli by si na mě něco jiného. Pořádali na mě hon. Překvapilo mě, že na poradách rozhodčích se zmínilo, že jsem nezapískal jedno malé držení hráče, ale neukázalo se například video, kdy rozhodčí zahájil poločas, přestože jeden z týmů neměl na hřišti všechny hráče," narážel Paradas Romero na chybu Muñize Fernández, jenž zahájil druhou půli zápasu Granada - Athletic, když brankář Basků Gorka Iraizoz ještě nebyl na trávníku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace