Parejo by chtěl ve Valencii dohrát kariéru

Dani Parejo (© as.com)

Dani Parejo byl během minulých přestupových období spojován s odchodem do Barcelony, klub z Mestally ale svého kapitána dokázal udržet.

Slova jedenatřicetiletého záložníka naznačují, že už nemá v úmyslu měnit dres a naopak by chtěl v barvách Netopýrů dohrát kariéru.

"Barcelona se o mě zajímala, vše jsem zhodnotil, ale ve Valencii jsem velmi spokojený. Žijeme tu devět let, mé děti jsou odtud. Splnil jsem si sen - propracovat se mezi 10 hráčů s nejvíce starty za Valencii. Kéž bych tady mohl ukončit kariéru," uvedl Parejo, který přestoupil do Valencie v roce 2011 z Getafe. "Chtěl bych ve Valencii ukončit kariéru, až mi bude 37 nebo 38. Jsem šťastný, žiji v úžasném městě. Mým cílem je zůstat ještě pět šest let."

Parejo označil za klíčový moment kariéry loňské vítězství ve finále Copy nad Barcelonou: "Minulá sezóna nezačala dobře, věci nešly tak, jak bychom si přáli. Až do ledna to bylo těžké, ale Copa nám dala život. V posledním kole jsme si zajistili postup do Ligy mistrů, byl to nezapomenutelný rok. Můj první titul na klubové úrovni. Finálový den a ten následující na Mestalle, to byly, pokud jde o zadostiučinění, nejlepší dny mé kariéry."

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace