Pekhart se těší na obnovenou spolupráci s Manolem Jiménezem

Tomáš Pekhart (© marca.es)

Las Palmas představily Tomáše Pekharta jako posilu do ofenzivy a český útočník poprvé po přestupu do Španělska promluvil před novináři.

Devětadvacetiletého fotbalistub podepsali ostrované jako volného hráče na příští dva roky, Pekhart uvedl, že se těší na obnovenou spolupráci s trenérem Manolem Jiménezem, který jej vedl v AEK.

"Pracoval jsem s Manolem Jiménezem už v Řecku a prožili jsme tam skvělé a úspěšné chvíle. Věřím, že se nám bude dařit i v Las Palmas," prohlásil Pekhart.

Někdejší reprezentant si vyzkoušel anglickou Premier League i německou Bundesligu, přidat na seznam La Ligu bylo jeho přáním: "Vždy jsem snil, že si zahraji ve Španělsku, konečně se mi to splnilo. Chci mužstvu pomoci ke splnění cíle, kterým je postup. Las Palmas patří do Primery."

Na závěr charakterizoval Pekhart sám sebe: "Jsem klasická devítka, pracovitý, aktivní. Mohu ihned nastoupit. Nechci si dávat cíle ani limity. Každý gól je důležitý pro mě i tým."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace