Pellegrini: Nepřijeli jsme bojovat o body, byla to pouze formalita

Manuel Pellegrini při podávání rukou s José Mourinhem (© marca.es)

Manuel Pellegrini po debaklu na Bernabéu přiznal, že zápas byl pro jeho tým spíše nutným zlem.

Chilský kouč šetřil několik opor na víkendový duel s Osasunou, který je pro Andalusany klíčový. A svůj postoj po prohře 0-7 s Realem Madrid bránil: "Nehrálo šest hráčů základní sestavy, šetřil jsem je na Osasunu. Nepřijeli jsme na Bernabéu bojovat o body, zápas byl pouze formalitou. Nemohli jsme proti takovému soupeři očekávat dobrý výsledek. Pravdou je, že nás tato prohra nijak neovlivní."

"Chtěli jsme, aby si co nejvíce hráčů odpočinulo. Jestliže Weligton, Demichelis nebo Eliseu nastoupili, tak pouze proto, že jsme nikoho jiného k dispozici neměli. Nikomu se nelíbí prohrát takovým způsobem, ale neudrželi jsme se soupeřem krok déle než třicet minut. Taková je realita Málagy."

Pellegrini odmítl možnost, že by byl za svůj krok kritizován: "Každý trenér musí udělat to nejlepší pro svůj tým. Nasadit nejlepší hráče by bylo nezodpovědné. Samozřejmě, že jsme zklamaní, ale je potřeba přiznat, že Real Madrid byl prostě mimo naše možnosti, hrál velmi dobře."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace