Pellegrini potvrdil, že v Málaze končí

Manuel Pellegrini (© marca.es)

Málaga už ví, že bude muset hledat trenéra. Manuel Pellegrini neprodlouží smlouvu a po sezóně klub opustí.

Samotný Chilan to potvrdil na dnešní tiskové konferenci: "Prožívám poslední hodiny v Málaze. V neděli budu koučovat Málagu na stadionu La Rosaleda naposledy."

"Bude to velmi emotivní a věřím, že mužstvo dostaneme do pohárové Evropy, což by znamenalo splnění cíle, přestože se bohužel projekt změnil. Dohoda s klubem proběhla dobře. Každý má právo jít svou vlastní cestou. Neodcházím kvůli finančním ambicím, ale ze sportovních důvodů. Chci sportovní projekt, ve kterém bych se mohl realizovat," dodal Pellegrini, jenž vedl Andalusany od roku 2010 a do historie se zapsal jako první, kdo je dokázal dovést do Ligy mistrů, kde tým smolně vypadl ve čtvrtfinále s Borussií Dortmund dvěma góly v nastaveném čase odvetného střetnutí.

Uznávaný lodivod nezůstane bez práce dlouho, neboť je v hledáčku mnoha klubů. Nejvíce se mluví o bohatém Manchesteru City, kde nedávno skončil Roberto Mancini.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace