Peníze nejsou vše, vysvětlil Mario Suárez, proč se vrátil z Číny do Španělska

Mario Suárez (© marca.es)

Jen rok a půl vydržel Mario Suárez v Číně. Záložník Raya Vallecana vysvětlil, co ho vedlo k návratu do Španělska.

"Některé věci byly v Číně dobré, ale pro rodinu tam byl život velmi složitý. Bydleli jsme v hotelu, město v ničem nepřipomínalo ta západní, pro cizince tam nebylo nic. Proto jsem se chtěl vrátit do Španělska a Madridu. Jsem Rayu vděčný, protože rodina je tady šťastná," řekl dvaatřicetiletý záložník, jenž ukončil působení v celku Guizhou Hengfeng a v lednu se upsal Rayu, kde se rychle stal jednou z opor.

"Fotbalisté jsou v určitém směru privilegovaní, zároveň ale musíme hodně obětovat. Nabídka z Číny byla z finančního hlediska neodmítnutelná, proto jsem ji přijal. Ale když tam jste, začnete si vážit určitých věcí. Peníze nejsou vše."

"Guiyang je hodně velké město, ale jediné, co tam bylo pro cizince, byla jedna italská restaurace. Ani jsme nenašli školu pro děti a byla i řada dalších omezení. A to ani nemluvím o jazykové bariéře," dodal fotbalista, který je ve Vallecas smluvně vázán do konce sezóny.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace