Peníze nejsou všechno, odmítl Hugo Mallo Fulham a prodloužil smlouvy se Celtou Vigo

Hugo Mallo (© marca.es)

Hugo Mallo prodloužil kontrakt se Celtou Vigo, přestože měl na stole finančně výhodnější nabídku Fulhamu.

Anglický klub nabízel za přestup 27letého pravého beka 10 milionů eur a samotnému hráči výrazně vyšší plat, přesto Hugo Mallo s díky odmítl a naopak podepsal novou smlouvu v Galícii, a to do roku 2023.

"Je pravda, že nabídka od Fulhamu přišla a proběhly nějaké rozhovory, ale byly velmi krátké. V Anglii bych bral výrazně vyšší plat, ale peníze nejsou v životě všechno. Nad ně řadím přístup a podporu, kterou mi Celta od dětství věnuje. Bylo to velmi snadné rozhodování," prohlásil Hugo Mallo.

Rodák z Pontevedry dokončil v mládeži Celty svůj fotbalový vývoj a následně přešel do prvního týmu, kde se stal základním pilířem. Jiný dres v profesionální kariéře neoblékal a motivuje ho možnost, že by to tak zůstalo: "S fotbalem jsem v Celtě začínal a rád bych tady i skončil. Je mi 27, mám smlouvu na dalších pět let a doufám, že není poslední. Klubu za hodně vděčím. Mým cílem a snem je zařadit se mezi hráče, kteří strávili celou kariéru v jednom klubu."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace