Pepe Mel prodloužil do roku 2017

Pepe Mel (© elpais.com)

Betis oznámil, že prodloužil s trenérem Pepe Melem kontrakt až do roku 2017, což z něj dělá nejdéle sloužícího kouče v celé Primera División. Mel totiž přišel do Betisu v roce 2010 a během tří let ho dokázal v první sezóně posunout do Primera División, záchránit ve druhé a ve třetí, nedávno skončené, dotlačit až do pohárové Evropy. „Hrozně moc děkuji za důvěru, kterou do mne Betis vložil. Důvěru, která se utvářela v těch nejhorších momentech minulé sezóny. Cítím se vyvoleným, neboť trénuji mužstvo svého srdce, Betis, jenž má před sebou dosti příznivou budoucnost. Teď moje smlouva končí v roce 2017 a mám plnou důvěru v klub abychom bojovali příští sezónu na třech frontách“, sdělil Mel.

„Nemohu být spokojenější“, pokračoval kouč, jenž je velice spokojený s modernizací Betisu, jenž před pouhými dvěma sezónami vytáhl do nejvyšší soutěže a nyní bude bojovat v Evropě. „Děláme dobrou práci. Betis narušuje normy a připravil pro svého trenéra dlouhý kontrakt. Domnívám se, že to je ovoce seriózní práce. V roce 2010 do Betisu nikdo nechtěl a teď jsou naši hráči obdivováni v takových ligách, jako je třeba Premier League“, poznamenal. Díky tomuto prodloužení smlouvy se může jeho pobyt na střídačce verdiblancos natáhnout až na sedm let.

V roce 2010 jsem řekl, že mým snem je hrát s Betisem v Evropě a v sále byl slyšet smích. Teď říkám, že chci vyhrát s Betisem titul a hrát Ligu mistrů. Snít se dá zadarmo, ale budeme na tom makat. V tomhle klubu se dělají věci každým dnem lépe“, poznamenal Pepe Mel. Trenérova smlouva by se automaticky zrušila, jestliže by zelenobílí během jejího trvání sestoupili do Segunda División. „Dostaneme Betis tam, kde si po komplikovaném období zaslouží být“, přidal se prezident Betisu Miguel Guillén.

Na Betis, jenž se do přípravy vrhne 4.července, čekají v nadcházející sezóně hned tři soutěže. Teď ho pouze zajímá, jak TAS rozhodne v kauze Málaga, protože být šestý, jak ho teď také bere UEFA, nebo sedmý, v případě, že Málaga dostane souhlas ke startu v evropských pohárech, je dosti propastný rozdíl. Protože v prvním případě se hraje předkolo 22 a 29.srpna, v opačném případě je start pro španělský klub naplánován již na 1.srpna. Co se týče posil, Betis již ohlásil příchod reprezentačního brankáře Dánska Andersena, Juanfrana, krajního obránce, nebo záložníka z Castilly a Chuliho, útočníka Recreativa Huelva.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace