Pepe Mel : Zápas vo Vigu sme vyhrali šťastne

Pepe Mel (© elmundo.es)

Včerajší zápas na štadióne Balaídos vo Vigu sa skončil výhrou hosťujúceho Betisu Sevilla. Tréner Verdiblancos priznáva, že jeho tím si tri body do tabuľky pripísal trocha šťastne...

"Vyhrali sme, čo ma samozrejme veľmi teší. Na druhej strane musím priznať, že Celta si prehrať nezaslúžila. Celestes majú tím, ktorý by sa mal pohybovať v tabuľke La Ligy vyššie ako sa momentálne nachádza, aj včera hrali veľmi dobre. My sme mali šťastie, rozhodli sme gólom v závere stretnutia. Ale aj šťastie k futbalu patrí. Myslím si, že ako sme včera vyhrali, tak sme si nezaslúžili prehrať v minulom kole s Barcelonou, kde sme predviedli v súhrne oboch polčasov solídny výkon. No na zisk bodu to bohužiaľ nestačilo," rozhovoril sa 49-ročný Pepe Mel.

Celta Vigo sa po včerajšej domácej prehre v tabuľke vyššie neposunula, od posledného miesta tento tím delia už iba tri body, mužstvo navyše najbližšie cestuje na horúcu pôdu Atlética Madrid... Pepe Mel má teraz "iné starosti", ale do budúcnosti pozerá reálne.

"Bolo by krásne tráviť Vianoce so ziskom viac ako tridsať bodov, na to ale potrebujeme poraziť doma Mallorcu. Na zisk troch bodov sme včera vynaložili veľké úsilie, minimálne také isté budeme musieť vynaložiť aj v budúcom zápase. Našou prioritou je aj napriek terajšiemu postaveniu v tabuľke záchrana. Čím skôr budeme mať istotu, tým lepšie."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace