Pepe se postavil za Casillase

Pepe a Mourinho (© marca.es)

Napjatý vztah mezi José Mourinhem a Ikerem Casillasem je vděčným tématem posledních týdnů.

Portugalský kouč uznávaného brankáře a jednu z ikon Realu Madrid posadil v letošní sezóně na lavičku, další olej do ohně přilil Mourinho na tiskové konferenci, když prohlásil, že "problémy vznikají, když si některý z hráčů myslí, že ční nad ostatními".

Nebylo pochyb o tom, že slova byla mířena právě na Casillase. The Special One navíc dodal, že lituje jen toho, že nepřivedl Diega Lópeze dříve. Rozdílné nálady mezi Mourinhem a oběma brankáři ukázala i chvíle v tunelu před zápasem s Valladolidem. Zatímco Diega Lópeze poplácal po ramenou, kolem Casillase prošel, aniž by mu věnoval jediný pohled.

Po utkání se Casillase zastal obránce Pepe, jenž dosud Mourinha vždy podporoval a hájil: "To s Ikerem... Je potřeba prokázat více respektu. Všichni hráči chtějí pro klub jen to nejlepší. Trenérova slova podle mě nebyla adekvátní. Iker je součástí Realu Madrid, pojmem v Madridu i Španělsku. Zaslouží si respekt, udělal pro nás hodně. On tím špatným, který může za vše, nebude. Musíme ho podpořit, protože to potřebuje."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace