Pepe se za šlápnutí na Messiho omluvil. Trestu zřejmě unikne

Pepe (© marca.es)

Obránce Realu Madrid Pepe se omluvil za šlápnutí na ruku Lionela Messiho v prvním čtvrtfinále Copy.

K incidentu došlo v 68. minutě. Argentinec po jednom z nedovolených zákroků seděl na trávníku, čehož Pepe využil, aby mu šlápl na ruku, kterou měl položenou vedle těla. Rozhodčí celý incident přehlédl, Portugalec se se štěstím vyhnul dalšímu vyloučení.

Pepe tak podle všeho unikne jakémukoliv disciplinárnímu trestu. Disciplinární komise Španělského fotbalového svazu se totiž nebude záležitostí zabývat, neboť není uvedena v zápise o utkání. Zástupci Barcelony se nechali slyšet, že podle všeho na Pepeho chování stížnost nevznesou. Vyloučen však není zásah Realu Madrid. Podle deníku Marca klub zvažuje, že Portugalce minimálně na dva týdny vyřadí ze sestavy.

Samotný fotbalista se včera omluvil: "Nebylo to úmyslné. Nikdy nejdu do zápasu s cílem zranit protihráče. Vždy chci pouze hájit svůj tým a klub tělem i duší. Ale pokud jsem Messimu ublížil, pak se omlouvám."

Podívejte se na Pepeho šlápnutí na Messiho ruku

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace