Peter Schmeichel se pustil do kritiky Real Madrid

Peter Schmeichel

Bývalý dánský reprezentační brankář, který velkou část své kariéry odchytal také na britských ostrovech, se pustil do velké kritiky hry Realu Madrid. Španělský klub do finále Ligy mistrů podle něj nepostoupil zaslouženě a jeho hra byla velmi špatná.

Legenda dánského fotbalu a brankář, který v letech 1991-99 hájil branku Manchesteru United, se po vyřazení městského rivala pustil do nevídané kritiky Realu Madrid. Podle Petera Schmeichela si Real Madrid nezasloužil Manchester City porazit a do finále postoupil nezaslouženě. „Real Madrid nemá právo být ve finále. V obou utkáních byl jasně horším týmem. Byl jsem přesvědčen, že do finále Bílý balet postoupí po tom, jak proběhlo utkání v Anglii, ale odveta byla hrozná. Utkání ze strany Realu bylo velmi špatné. Asi fotbalu nerozumím, ale nevím proč postoupil.

První šance Realu Madrid byla Rodrygova střela na branku v 90. minutě, druhá šance byla Rodrygova druhá střela a penalta byla třetí střelou,“ nebral si dánský brankář servítky. V celé vyřazovací části Ligy mistrů podle Petera Schmeichela Real odehrál dobrá utkání pouze v soubojích s Chelsea. Španělský tým se ovšem mohl ve všech domácích utkání opřít o neskutečnou sílu publika. „Stadion Santiago Bernabeu je jejich dvanáctým hráčem. Manchester City měl zápas plně pod kontrolou, ale pak přišel jeden rozhodující moment. Ožilo publikum. Když začal druhý poločas a po osmi vteřinách Vinicius spálil tutovku, tribuny se málem zbořily, atmosféra byla neuvěřitelná.

Je mi Manchesteru City trochu líto, protože si myslím, že kromě toho gólu v 90. minutě hráli opravdu dobře a měli všechno pod kontrolou. Rodri ve středu pole byl dnes úžasný a já nechci nic kritizovat, ale když ztratíte hráče jako Kevin De Bruyne a zápas se vyvíjí tak, jak se vyvíjí, tak vám v těch posledních 30 minutách chybí a on nám moc chyběl,“ dodal Peter Schmeichel.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace