Piatti přestoupil do Valencie, kterou opouští David Navarro

Pablo Piatti (© as.com)

S postupujícím létem se řada spekulací mění v realitu. Jasno je o budoucnosti Pabla Piattiho, boj o mladého Argentince vyhrála Valencia.

Andalusané i Netopýři na svých webových stránkách potvrdili, že Mestalla bude novým působištěm fotbalisty, jenž svými výkony v posledních dvou sezónách zaujal pozorovatele řady klubů.

"Dnes došlo k dohodě mezi Almeríí, Valencií a Estudiantes, kteří vlastnili 25 procent hráčových práv, o prodeji Pabla Piattiho. Almería mu děkuje za odvedené služby a přeje hodně štěstí do další kariéry," stojí v oficiálním prohlášení Almeríe, která bude v nadcházející sezóně hrát po sestupu z nejvyšší soutěže v Segunda División.

Valencia za 22letého křídelníka zaplatí částku mezi 7,5 a 8 miliony eur, Piatti se novému zaměstnavateli upsal na dobu pěti let. Součástí dohody je i srpnový přátelský zápas obou mužstev na Estadio de los Juegos Mediterráneos.

Netopýři zároveň potvrdili rozvázání smlouvy s Davidem Navarrem, klubovým odchovancem, jenž debutoval v prvním týmu v roce 2001. S Valencií dosáhl na dva ligové tituly a jeden triumf v Copa del Rey. Dva roky strávil řízný stoper na hostování v Mallorce.

Jedenatřicetiletý David Navarro zamíří zřejmě do švýcarské ligy, kde ho láká Neuchâtel Xamax.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace