Piattiho vyprovodil na Pizjuánovi potlesk

Pablo Piatti. (© as.com)

Nestává se často, aby fanoušci na stadionu bouřlivě tleskali hráči soupeře. Pablo Piatti se této pocty dočkal v Seville.

Almería vyhrála na Pizjuánovi 3-1, argentinský útočník se pod triumf svého celku podepsal dvěma krásnými góly. Nejprve jeho tvrdá rána zapadla od břevna do sítě, o deset minut později pečetil překvapivý výsledek povedenou patičkou.

"Měl jsem velkou radost, když mi stadion tleskal. Užíval jsem si to, protože to jsou pocity, které každý fotbalista zažívá rád," netajil svou spokojenost El Duende. "Věnoval jsem góly rodině a spoluhráčům. V Argentině jsem už nějaké branky patičkou dal, ale v La Lize to bylo poprvé."

"Ale není důležité, že jsem dal góly já. Získali jsme tři důležité body, které nám pomohou nabrat sebevědomí. Opět jsme se o něco přiblížili záchraně, což je podstatné. Je to výsledkem tvrdé práce v posledních týdnech. Pokud budeme takto pokračovat, budeme hrát Primeru i za rok."

Piatti je nejlepším střelcem Almeríe v letošní sezóně. Za patnáct zápasů nastřílel pět branek, jednu z nich dokonce hlavou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace