Piqué: Bude těžké vyhrát ligu. Narážel na verdikty rozhodčích?

Gerard Piqué (© marca.es)

Barcelona jen remizovala v Seville a dala Realu Madrid šanci bodově se dotáhnout, přičemž Bílý balet má lepší vzájemnou bilanci. První ztrátu po pauze kvůli koronaviru okomentoval Gerard Piqué.

"Bude těžké vyhrát ligu, protože už nemáme osud ve vlastních rukách. Když jsem viděl, co se stalo v prvních dvou kolech (po koronaviru), tak Real Madrid těžko bude ztrácet body. Ale uděláme, co je v našich silách," uvedl reprezentační stoper.

Podle médií narážel na sporné verdikty rozhodčích ve prospěch Realu Madrid. Proti Eibaru prošla před jedním z gólů Benzemovi hraniční ofsajdová situace, proti Valencii uchránil Madriďany od inkasované branky verdikt videorozhodčího, který kvůli milimetrovému postavení mimo hru anuloval Rodrigovu trefu. Real Madrid oba zápasy vyhrál, a pokud naplno uspěje i na půdě Realu Sociedad, vrátí se na první místo tabulky.

"Přitom pocity ze zápasu nejsou špatné. Měli jsme více šancí i kontrolu nad hrou. Oni vypadali unavenější, pracovali jsme s míčem, ale Sevilla dobřa vyplňovala prostory v obraně," dodal Piqué k pátečnímu duelu.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace