Po Busquetsovi byl pojmenovaný stadion

Sergio Busquets u stadionu, který nese jeho jméno (© marca.es)

Sergio Busquets se ve svých 22 letech dočkal další pocty, po záložníkovi Barcelony a španělského národního týmu byl pojmenovaný stadion.

Club Deportivo Badia del Vallès tak nyní bude hrát své domácí zápasy druhé regionální soutěže na stadionu Municipal Sergio Busquets Burgos.

Busquets se sice v Badii na rozdíl od svého otce Carlese nenarodil, ale prožil zde mládí a první fotbalové krůčky. Ke slavnostnímu aktu přejmenování se osobně dostavil nejen v doprovodu rodiny, ale také spoluhráčů z Barcelony Xaviho a Pedra. Slavná jména přilákala stovky fanoušků.

"Zde jsem vyrůstal a naučil se pracovitosti, pokoře a povinnostem. Jsem hrdý, že stadion ponese mé jméno," uvedl Sergio Busquets, jenž vzápětí dodal, že doufá v úspěšný konec sezóny. "Máme za sebou těžký týden. Máme radost, že se nám podařilo porazit Getafe. Chceme i nadále hrát náš fotbal, motivace k dalším úspěchům máme stále dost."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace