Po vstupenkách na Česko se v Granadě jenom zaprášilo

Nekonečná fronta na vstupenky na zápas Španělsko - Česko (© marca.es)

Kvalifikační utkání o postup na mistrovství Evropy 2012 mezi Španělskem a Českou republikou se blíží. A bude se hrát před vyprodaným stadionem.

Jako místo konání byla před několika týdny určena Granada se svým stánkem Los Cármenes, jehož kapacita je 16 tisíc míst. Pro domácí fanoušky bylo vyhrazeno 10 tisíc lístků, ty byly vykoupeny během devíti hodin. Příznivci z Česká mají k dispozici 1 500 míst.

V Granadě byl o zápas velký zájem, který několikrát převyšoval kapacitu Los Cármenes. Vstupenky se prodávaly pouze v pokladnách stadionu, kolem něhož se obtočila fronta zájemců. Ti nejvytrvalejší v ní strávili celý den. Během nervózního čekání došlo k několika potyčkám, situaci musela uklidňovat policie.

Cena vstupenek se pohybovala od 30 do 70 eur. Na internetových aukčních serverech je překupníci už o několik hodin později nabízeli za stovky eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace