Podle Cruyffa nemůže Barcelona Citizens v platu Dani Alvese konkurovat

Dani Alves (© sport.es)

Budoucnost Dani Alvese v Barceloně zůstává nejistá, svůj pohled na věc zveřejnil také Johan Cruyff.

"Barça je skvělý tým, ať už s Dani Alvesem, nebo bez něj. Že je lepší ho mít v mužstvu? Samozřejmě. Ale pokud je platová nabídka Manchesteru City skutečně o dva miliony vyšší než ta nejlepší barcelonská, pak nemá cenu zkoušet ho udržet. Díky, sbohem a hodně štěstí," uvedla nizozemská legenda.

Brazilský pravý bek je na Nou Campu smluvně vázán do léta 2012, jednání o prodloužení kontraktu se táhnou již řadu měsíců. Podle Cruyffa nesmí Barcelona dopustit, aby Dani Alves odešel jako volný hráč. "Přestup a tečka. Stejně jako tomu bylo v případě Yaya Tourého. Žádné čekání na vypršení smlouvy."

"Pokud přijde klub jako Manchester City a naruší vaší platovou strukturu jakoby nic, pak s ním nemůžete soupeřit. Tam, kde vy počítáte, tam oni pootočí kohoutkem ropovodu a je po problému. Spravedlivé, nebo ne, regulované, nebo ne, je to takhle jednoduché."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace