Podle Mourinha nejsou hráči Realu Madrid zvyklí hrát dvakrát za týden

José Mourinho (© marca.es)

Real Madrid v poslední době nepředvádí dobré výkony, které ho zdobily v předešlých měsících, José Mourinho hledá vysvětlení v nabitém programu.

"Real Madrid se v posledních letech loučil s Copou i Ligou mistrů v úvodních fázích obou soutěží, proto nejsou hráči zvyklí hrát dvakrát za týden. Ale je to spíše mentální než fyzický problém," uvedl portugalský lodivod Bílého baletu.

"Ale budou se tomu muset přizpůsobit, protože jsem přesvědčený, že porazíme Lyon a budeme v Lize mistrů pokračovat. Věřím, že v příští sezóně to bude ještě lepší, za dva tři roky ještě více, protože naším cílem je pokračovat v každé soutěži. Je to pouze o zvyku."

Mourinho se také ohradil proti kritice, kterou sklízí za rozestavení se dvěma defenzivními štíty: "Postavím jednoho, nebo druhého, rotuji hráči, nebo ne, kritizujete mě za vše. Ale musíte se nějak rozhodnout, nemůžete mě přece kritizovat za obě varianty."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace